FOR DANISH CITIZENS – TURKEY Turkish Electronic Visa System Online – Government of Turkey eVisa – Officiel tyrkisk regering elektronisk visum online, en hurtig og hurtig online-proces

De besøgende, der er fra et af de 50 lande, er nu berettiget til at ansøge om et tyrkisk visum helt på nettet ved hjælp af deres telefon eller pc Online Tyrkiet visum. Tyrkiet visumansøgningsskema kan indsendes fra en mobiltelefon, pc eller andre elektroniske gadgets. Alt, der skal til, er et par øjeblikke til at afslutte online elektronisk for for tyrkisk eVisa. Med et understøttet e-visum kan udlændinge planlægge besøg i Republikken Turkiye i op til 30 eller 90 dage til rekreative rejser eller forretningsbesøg. Tidsrummet afhænger af din nationalitet på dit pas, det kan være 30 dage eller 90 dage. Ansøgere er slet ikke forpligtet til at besøge et tyrkisk regeringskontor eller ambassade når som helst. Der er heller ingen grund til at sende dokumenter og pas med kurer eller post. Ansøgningen er 100 procent på nettet. Du får et elektronisk godkendt visum via e-mail, som du kan printe ud og tage med til lufthavnen, mens du rejser. Alle berettigede pasindehavere skal ansøge om et eVisa for at komme ind i Tyrkiet, inklusive mindreårige. Værger eller forældre kan afslutte visumansøgningen på vegne af et barn. Tyrkiets e-visumhåndteringstider, Tyrkiets e-visumapplikation vil kun kræve et par øjeblikke at afslutte. Kandidater kan færdiggøre den elektroniske struktur fra hjemmet eller kontoret på 2-3 minutter. Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder på tidspunktet for indrejse i Republikken Tyrkiet. Følgende lande er berettiget til at ansøge om et tyrkisk visum, Bahamas, Canada, Grenada, Barbados, Bermuda, Saint Vincent, Mexico, Cypern, Dominica, Den Dominikanske Republik, Antigua og Barbuda, Australien, Saint Lucia, Sydafrika, Hong Kong-BN (O), De Forenede Arabiske Emirater, Kuwait, Maldiverne, USA, Fiji, Jamaica, Haiti, Oman, Bahrain, Surinam, Kina, Mauritius, Østtimor, Armenien og Saudi-Arabien. Those visitors who are from one of the fifty 50 countries are now eligible to apply for a Turkish visa totally on the web using their phone or pc. The Turkey visa application form can be submitted from a cell phone, PC, or other electronic gadgets. All that’s needed is a couple of moments to finish the online electronic for for Turkish eVisa. With a supported e-Visa, foreigners can plan visit the Repubic of Turkiye for up to 30 or 90 days for the recreational trips or business visit. The time span relies upon your nationality on othe passport, it may be 30 days or 90 days. Applicants are NOT at all required to visit a Turkish government office or embassy anytime. Also, there is no need to courier the documents and passport by courier or mail. The application is 100 percent on the web. You will get an electronic endorsed visa by email, which you can print out and carry with yourself to the airport while travelling. All eligible passport holders need to apply for an eVisa to enter Turkey, including minors. Guardians or parents can finish the visa application on behalf of a kid. Turkey e-Visa Handling Times, The Turkey e-Visa application will just require a couple of moments to finish. Candidates can finish the electronic structure from the home or office in 2-3 minutes. Your passport must be valid for 6 months at the time of entry into the Repubic of Turkey. The following countries are eligible to apply for a Turkish Visa, Bahamas, Canada, Grenada, Barbados, Bermuda, Saint Vincent, Mexico, Cyprus, Dominica, Dominican Republic, Antigua and Barbuda, Australia, Saint Lucia, South Africa, Hong Kong-BN(O), United Arab Emirates, Kuwait, Maldives, United States, Fiji, Jamaica, Haiti, Oman, Bahrain, Suriname, China, Mauritius, East Timor, Armenia and Saudi Arabia.

Address : Kristianiagade 21, 2100 København, Denmark

Phone : +45 35 25 02 00

Email : contactus@turkeyvisa-online.org

Website : https://www.turkeyonline-visa.com/da/visa/

Category : Electronic Visa

Business Hours : 24/7/365

Business Logo : Attached

Owner / Official Contact Name :Albert Deniz Dilara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *